-20%

Vorige Artikel 8 van 10 Volgende

2 namen gaan trouwen - Flessenpost

Levertijd & Verzendkosten: FP018
€ 6,50 € 5,20 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

De eeuwenoude flessenpost brengen we terug in een nieuw jasje. Te voorzien met een bijzondere vraag, wens of boodschap.

Hierbij de uitvoering: 2 namen gaan trouwen + een zilveren en een gouden ring aan een lintje. Tevens is er de keuze aan de klant om de bovenzijde van de glazen koker te voorzien van het kanten randje of deze weg te laten.
De keuze voor de kleur, ondergrond en label zijn volledig te personaliseren naar eigen wens.

Breng op een bijzondere manier je boodschap over. Stel iemand die ene belangrijke vraag of bedank hem of haar op een unieke wijze. Door middel van flessenpost voorzien van jouw belangrijke boodschap breng je tegelijk een origineel geschenk over. Deze zijn geheel te personaliseren met bijvoorbeeld namen, geboortedatum, trouwdatum etc.

Het geschenk bestaat uit een 16 cm lange glazen buisje voorzien van een dop van kurk. Hiermee geef je een ultiem cadeau. We plaatsen hierin bijvoorbeeld de tekst: Mitchel en Vera gaan trouwen

Een volledig gevulde tekst in een afgesloten glazen buisje heeft plaats voor maximaal 29 tekens. 

U heeft diverse keuzes voor de inhoud. Uw gewenste tekst plaatsen we in diverse gekleurde kaders te weten: Zwart, Roze, Blauw, Rood, Fuchsia, Paars, Mos Groen of Lime Groen. U maakt hiervoor de keuze in het daarvoor bestemde keuzemenu.

Dit kader plaatsen we op een houten plateau met keuze voor licht- of donkerkleurig hout. Ook deze keuze maakt u in het keuzemenu.

Aan de buitenzijde verbinden we de kurk met het buisje door middel van een grof koord en een cadeaulabel. Het label is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar: 
-Blanco smal label
-Blanco breed label
-Smal label met gestempelde tekst (maximaal 20 tekens inclusief spaties)
-Breed label voorzien van geschreven tekst

De keuze voor het label geeft u aan in het daarvoor bestemde keuzemenu. Tevens voegen we hierbij een gouden en een zilveren ringetje toe.

Dit feestelijk geschenk wordt door ons met uiterste zorg samengesteld, goed beschermd ingepakt en verzonden met de juiste transporteur. 

Bij hogere afname hanteren we staffelkorting, te weten:
Bij afname van 10 tot en met 24 stuks -> 10% korting
Bij afname van 25 tot en met 99 stuks -> 20% korting
Bij afname van 100 stuks of meer, is prijs op aanvraag

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss