-20%

Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

Trouwsokken met originele tekst, namen en trouwdatum

€ 7,95 € 6,36 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Originele trouwsokken voor de bruidegom voorzien van een bijzondere tekst op de ene sok en de namen en trouwdatum van het bruidspaar.

 

Wat een origineel geschenk hebben wij voor je. Dit kan gewoon absoluut niet ontbreken tijdens de mooiste dag uit je leven. Meestal worden deze trouwsokken besteld door de bruid omdat zij wil dat de bruidegom er van top tot teen verzorgd uitziet. 

Op de dag van de trouwerij kan de bruidegom (net als bij de bruid het geval is) natuurlijk niet het altaar betreden zonder een onopvallend item als kleding, uh onderkleding wel te verstaan. Vandaar deze sokken waarbij op de ene sok de tekst staat: In case you get cold feet. Op de andere sok worden de voornamen van het bruidspaar en de trouwdatum gedrukt.

De voornamen en de trouwdatum kunnen eenvoudig ingevoerd worden in de daarvoor bestemde open velden. De tekst op de sok kan natuurlijk ook gewijzigd worden naar een eigen idee. Daarvoor kunt u bij sokken als voorbeeld kiezen voor nee en dan bij het open veld "eigen tekst" uw eigen tekst invullen.

De keuze is er voor een donkerblauw of zwart paar sokken en de keuze tussen twee verschillende maten.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss