-20%

Vorige Artikel 9 van 34 Volgende

Give me a kiss - Grote zus shirt

€ 12,95 € 10,36 (inclusief btw)

Shirt met de aankondiging dat deze jonge dame grote zus gaat worden. Dus feliciteer haar maar met een dikke kus.

 

Zijn jullie in blijde verwachting en hebben jullie al een vrolijke meid rondhuppelen dan is er niets mooiers dan ook haar het blijde nieuws van de zwangerschap te laten verkondigen aan de rest van de wereld.

Op dit hippe shirt wordt een tekst afgebeeld te weten: Give me a kiss, i'm gonna be a big sis. Daarbij komt een dikke zoen te staan en rechts onderaan de maand dat de baby verwacht wordt.

Dit leuke shirt kan als onthulling gedragen worden door de stoere zus in huis. wanneer het nieuws onthuld gaat worden aan bijvoorbeeld opa en oma.

Het shirt is leverbaar in vele maten en een aantal kleuren. Voor de drukkleur van de tekst zijn tal van mogelijkheden, zelfs glitterkleuren. Daarbij kun je een aparte kleur aanwijzen voor de tekst rechtsonder (de  te verwachten maand van bevalling) en de zoen. Al deze opties kunnen gekozen worden in de daarvoor bestemde meerkeuzemenu's.

Voor shirts kleiner dan maat 92 kan het zijn dat er automatisch een shirt met lange mouwen toegezonden wordt indien de editie met korte mouwen niet leverbaar is.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss