-20%

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

Boxershort + sokken trouwset met eigen tekst

€ 17,95 € 14,36 (inclusief btw)

Laat de bruidegom tot in de puntjes verzorgd aan het altaar staan. Een boxershort en een paar sokken met tekst naar keuze.

 

Op de dag van de bruilofte zien de bruid en bruidegom er altijd fantastisch uit. Aan elk detail is gedacht. Is dat ook zo onder dat driedelig pak? Wij verzorgen zelfs de onderkleding van de bruidegom tot in de puntjes.

Voor zowel de boxershort als voor een paar sokken voorzien wij deze van een toepasselijke tekst. Er is keuze uit vele verschillende soorten teksten in een prachtig lettertype. Deze set wordt verzonden in een chique box.

Voor het boxershort kan er gekozen worden uit vele teksten waaronder ook een eigen tekst. Maak hiervoor een keuze in het keuzemenu en vul de ontbrekende gegevens aan in de daarvoor bestemde velden. Het boxershort is leverbaar in de maten S, M, L, XL of XXL en in de kleuren Zwart Grijs of Donkerblauw.

Voor de paar sokken is er keuze uit een paar zwarte of een paar donkerblauwe sokken in de maat 39/42 of 43/46. Op deze sokken drukken we de tekst:

Special socks
for a 
special walk
(trouwdatum)

De trouwdatum vul je in in het daarvoor bestemde open veld. Mocht je op de sokken een afwijkende tekst wensen dan vernemen we dit graag voorafgaand aan de bestelling.

Een unieke set welke uitermate geschikt is om cadeau te geven aan uw partner in de voorbereidingen op een prachtige trouwdag.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss