-20%

Vorige Artikel 15 van 34 Volgende

Ik word grote broer shirt

€ 12,95 € 10,36 (inclusief btw)

Geef je zoontje dit leuke shirt aan omdat er een kindje op komst is. Geef hem een ik word grote broer shirt aan met daarop een raket en de maand. 

 

Een prachtig shirt dat je je zoon aan kunt geven indien er bekend gemaakt mag worden dat er een kindje op komst is en mama in blijde verwachting is. Op dit shirt staat er versierd met menig sterren de tekst ik word grote broer. Tevens plaatsen we natuurlijk een stoere raket onder de tekst en plaatsen we daarnaast de maand waarin mama is uitgerekend.

De maand waarin de bevalling hoogstwaarschijnlijk plaats zal gaan vinden kunt u invullen in het daarvoor bestemde open veld.

Voor wat betreft het shirt is er keuze uit enkele kleuren, korte of lange mouwen, diverse maten en natuurlijk voor de tekst is er veel keuze uit drukkleuren. U kunt het zelfs tegen een kleine meerprijs de tekst helemaal laten glinsteren door te kiezen voor een glitterkleur.

Een prachtig en leuk idee als onthulling van de zwangerschap. Wedden dat de grote broer dit shirt vol trots zal dragen?

Voor shirts kleiner dan maat 92 kan het zijn dat er automatisch een shirt met lange mouwen toegezonden wordt indien de editie met korte mouwen niet leverbaar is.

 

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss