Vorige Artikel 16 van 34 Volgende

Ik wordt grote zus shirt

€ 12,95 (inclusief 21% btw)

Geef je dochter dit leuke shirt aan omdat er een kindje op komst is. Geef haar een ik word grote zus shirt aan met daarop een eenhoorn en de maand van bevalling. 

 

Een prachtig shirt dat je je dochtertje aan kunt geven indien er bekend gemaakt mag worden dat er een kindje op komst is en mama in blijde verwachting is. Op dit shirt staat er versierd met menig hartjes de tekst ik word grote zus. Tevens plaatsen we natuurlijk een superlieve eenhoorn onder de tekst en plaatsen we daarnaast de maand waarin mama is uitgerekend.

De maand waarin de bevalling hoogstwaarschijnlijk plaats zal gaan vinden kunt u invullen in het daarvoor bestemde open veld.

Voor wat betreft het shirt is er keuze uit enkele kleuren, korte of lange mouwen, diverse maten en natuurlijk voor de tekst is er veel keuze uit drukkleuren. U kunt het zelfs tegen een kleine meerprijs de tekst en de eenhoorn helemaal laten glinsteren door te kiezen voor een glitterkleur.

Een prachtig en leuk idee als onthulling van de zwangerschap. Wedden dat de grote zus dit shirt vol trots zal dragen?

Voor shirts kleiner dan maat 92 kan het zijn dat er automatisch een shirt met lange mouwen toegezonden wordt indien de editie met korte mouwen niet leverbaar is.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss