Vorige Artikel 7 van 11 Volgende

Taart Topper Eigen Tekst + Datum

Artikelnummer: YLA-11253
€ 29,00 (inclusief 21% btw)

We presenteren u de unieke en gepersonaliseerde taarttoppers. Deze items zijn mooi aan te brengen op taarten welke bestemd zijn voor speciale gelegenheden. Wat dacht u van een mooie topper voor op de taart bij een trouwerij of een met een leuke verjaardag.

Met deze caketopper met het anker anker bovenop een zelf verzonden tekst zoals Getrouwd, Just Married, Heimathafen of wat u wenst heeft u een mooie gepersonaliseerde topper met ook nog de trouwdatum erin verwerkt.

Vul eenvoudig in het open veld uw zelf gekozen woord, kreet, naam in en in het andere veld de trouwdatum, verjaardag of geboortedatum.

De taart topper is 16.5cm breed en is gemaakt van 3 mm zwart of wit acryl of de keuze uit berkenhout, kersenhout, walnoot of bamboe en kan tot in de detail bewerkt worden.

Iedere taarttopper is voorzien van twee pootjes van circa 4,0 cm lengte zodat deze eenvoudig aan de bovenzijde van de taart bevestigd kan worden door deze er in te steken.

Op aanvraag kunt u altijd bij ons terecht voor een extra bewerking in de taarttopper. Voor u zou willen bestellen kunt u ons het beste informeren via info@kjekk.nl

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss