Vorige Artikel 11 van 34 Volgende

Rompertje Geboortedata met naam jongen

€ 8,95 (inclusief 21% btw)

Een prachtig rompertje met alle info over deze stoere pasgeboren jongen. Natuurlijk met zijn naam op de borst. Een uniek kraamcadeau.

 

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje plaatsen we op een bijzondere manier alle info die het jonge pasgeboren wondertje al met zich meedraagt. Achtereenvolgens kun je in de open velden de volgende gegevens over de jongen invullen:
-Naam van het kindje
-Geboortedatum van het kindje (notatie als DD.MM.JJ)
-Geboortetijd van het kindje (notatie als UU:MM)
-Geboortelengte van het kindje (in cm)
-Geboortegewicht van het kindje (in gram)
-
Alle data wordt door ons op een prachtige manier verwerkt in het kader.

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur van de tekst.
Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss