Vorige Artikel 18 van 39 Volgende

Rompertje resultaat avondje geen hoofdpijn - met naam

€ 8,95 (inclusief btw)

Zoek je een leuk rompertje voor de kleine spruit die geboren is. Op dit rompertje wordt even gewezen naar de gebeurtenis van een avondje geen hoofdpijn,

 

Een leuk kraamcadeau is dit hippe rompertje met daarop een leuke tekst die refereert aan waar het allemaal begon. Op het rompertje staat de tekst Ik ben (naam van het kindje) het resultaat van een avondje geen hoofdpijn.. Tussen de regels door plaatsen we de naam van het pasgeboren jongetje of meisje.

Voor de drukkleur van de tekst zijn tal van mogelijkheden net als dat los daarvan de kleur van de naam ook in een aparte kleur gekozen kan worden. 

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de gewenste drukkleur. 
Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss