Vorige Artikel 24 van 34 Volgende

Rompertje Cute look at my daddy

€ 8,95 (inclusief 21% btw)

Een prachtig rompertje met de tekst Of course i'm cute look at my daddy. In elke gewenste drukkleur leverbaar. Een uniek kraamcadeau.

 

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje plaatsen we de tekst: Of course i'm cute look at my daddy. Een leuke weergave met een stoere letter. Mocht je liever in plaats van Daddy daar Mommy hebben staan of een ander woord, laat het ons voorafgaand aan uw bestelling weten.

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur van de tekst.
Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss