-20%

Vorige Artikel 8 van 39 Volgende

Rompertje papa's 1ste vaderdag

€ 8,95 € 7,16 (inclusief btw)

Vier papa's eerste vaderdag met deze tekstromper met daarop de gelijknamige tekst. Kies zelf de drukkleur en de juiste maat.

 

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje wordt de tekst geplaatst: papa's 1ste vaderdag. In een hip lettertype en leuke opbouw van de tekst laat hij of zij even duidelijk zien dat dit de eerste vaderdag is voor papa. 

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur van de tekst Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss