Vorige Artikel 7 van 39 Volgende

Rompertje eerste vaderdag - Met naam van kind

€ 8,95 (inclusief btw)

Een leuk rompertje voor jullie kindje speciaal voor de eerste vaderdag. Verras papa met dit leuke kledingstuk voor de baby. In vele maten.

 

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje wordt de tekst geplaatst: Papa je doet het geweldig, fijne eerste vaderdag.  Daar tussen plaatsen we de naam van de pasgeboren jongen of meid. In een hip lettertype laat hij of zij even duidelijk zien dat papa het heel erg goed doet en goed voor hem/haar zorgt. In het open veld kan de naam ingevoerd worden van het kindje. 

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur van de tekst Voor de twee sterretjes kan eventueel een afzonderlijke kleur besteld worden. Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss