Vorige Artikel 9 van 39 Volgende

Rompertje vaderdag met superheld papa

€ 8,95 (inclusief btw)

Vaderdag! Een luier vrije dag voor papa staat gedrukt op deze stoere romper welke voorzien is van het een heuse superheld. Verkrijgbaar in vele maten.

 

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje staat de tekst: Vaderdag! Een luier vrije dag voor papa. Het woord papa staat vermeld in een superheld poppetje. Een prachtig en vooral stoer rompertje voor de hippe meid of stoer e man.

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur van de tekst Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs. Het superheld poppetje kan in een andere kleur uitgevoerd worden dan de bovenliggende tekst. Tip: De superheld in glitter met daarin uitgespaard het woord papa in komt erg mooi over!

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss