Vorige Artikel 10 van 34 Volgende

Rompertje Moederdag met hart - gepersonaliseerd

€ 8,95 (inclusief 21% btw)

Verras mama op moederdag met dit tekst rompertje. Jullie eerste moederdag samen. Rompertje wordt voorzien van naam.

 

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje wordt de naam van het jongetje of meisje aan de bovenzijde geplaatst. Daaronder wordt 1e geplaatst in een geometrisch hart. Onderaan plaatsen we het woord moederdag. In een hip lettertype laat hij of zij even duidelijk zien dat dit de eerste moederdag is samen met mama. In het daarvoor bestemde open veld kan de naam ingevoerd worden van het kindje. Deze wordt voorzien van ' of van 's omdat het het de eerste moederdag is van hem of haar (het kindje). 

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur van de tekst Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss