-20%

Vorige Artikel 104 van 122 Volgende

Familieposter met namen in scrabble opstelling - zwarte stenen

Levertijd & Verzendkosten: SCRABPOS
€ 11,95 € 9,56 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Familieposter waarbij u maximaal 9 namen doorgeeft en wij hiervan een prachtige puzzel van tegels van maken. Bijzonder cadeau in huis.

Wat een gave poster is dit, gepersonaliseerd met de namen van de familieleden en eventueel de dieren erbij. Ook uit te breiden met belangrijke steekwoorden die veel betekenen binnen jouw gezin. Een mooie en unieke poster in zwart wit om de woonkamer mee te decoreren. 

Op zoek naar een persoonlijk housewarmingcadeau? Met deze gepersonaliseerde poster boek je zeker succes!

Kies de gewenste versie van het formaat en geef in het daarvoor bestemde open veld de maximaal 9 namen en of woorden door die je graag verwerkt wilt zien op het blad. Na het plaatsen van uw bestelling gaat onze ontwerper hier mee aan de slag en stuurt u zo spoedig mogelijk de proef ter goedkeuring per e-mail door. Het is van belang dat u bij de adresgegevens het juiste e-mailadres invoert om vertraging te voorkomen.

Bij deze versie zijn het "zwarte" stenen voorzien van witte letters. Wenst u liever de witte stenen met zwarte letters dan zal ook deze poster terug te vinden zijn in deze categorie.
Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss