Vorige Artikel 10 van 46 Volgende

Sokken voor de beste Meester - Met geschenkzakje

Artikelnummer: SOKMEESTER
€ 7,95 (inclusief 21% btw)

Verras de meester van je zoon of dochter met een prachtig cadeau voor het schooljaar. Gepersonaliseerde sokken in een leuk zakje.

Is bijna de laatste schooldag aangebroken? Het schooljaar is weer bijna voorbij en kinderen gaan genieten van een lange maar welverdiende vakantie. Ze nemen afscheid van hun meester en bereiden zich voor op een stapje hoger, de volgende klas. Maar natuurlijk laat je de meester niet met lege handen achter. De meester krijgt nog een prachtig cadeau.

Wij zijn altijd op zoek naar een origineel cadeau en zo ook nu voor de meester. Verras hem met deze paar sokken waarbij er bij de ene sok op staat: Van top tot teen. Op de andere sok staat: de beste meester x en gevolgd door de naam van uw zoon of dochter. 

Deze hippe sokken zijn leverbaar in diverse maten en kleuren. Ben je geinteresseerd in een andere tekst op deze sokken laat het ons dan weten voorafgaand aan het plaatsen van je bestelling.

Natuurlijk willen we ook dat je deze sokken op een leuke manier kunt geven. Daarom is er de keuze om er een geschenkzakje bij te nemen voor een kleine meerprijs. Hier passen de sokken precies in en het zakje voorzien we tevens van een label met daarop jouw eigen tekst. Deze tekst kun je invoeren in het daarvoor bestemde open veld. Je kunt kiezen voor een leeg label of een label met een geschreven of gestempelde tekst. Zo bedank je de meester nog meer op een persoonlijke manier.

De print op het geschenkzakje is altijd anders en wordt tezamen met het label los bij de paar sokken geleverd.

De sokken zijn een origineel en hip cadeau voor de juf of meester. 

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss