-20%

Vorige Artikel 24 van 60 Volgende

Juf Poster met namen - keuze uit 9 kleuren

Levertijd & Verzendkosten: POSJUF
€ 11,95 € 9,56 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Prachtige poster als bedankje voor de juf voor een fantastisch schooljaar. Voorzien van de naam van de juf en jouw naam.

Ben je op zoek naar een leuk geschenk voor de juf, dan is dit cadeau zeker geschikt. Een poster vol met complimentjes voor de juf na zo'n prachtig schooljaar. 

Op de poster komt naast de naam van de juf aan de bovenzijde ook jouw naam te staan aan het einde. De complimentjes zijn immers van jou.. De namen van zowel de juf als van jou kun je invoeren in het daarvoor bestemde open veld. Daarnaast kun je in laten vullen of je de juf lief of leuk vindt.

De juf kun je op de laatste regel een x (kus) geven, een knuffel, groetjes of een high five. Daarachter komt je naam te staan. Achter de naam is er keuze voor 3 hartjes of 3 sterretjes. Deze keuzes maak je in de daarvoor bestemde meerkeuzemenu's.

De poster kun je uit laten voeren in maar liefst 9 verschillende kleuren. Deze keuze maak je in het daarvoor bestemde keuzemenu.

De poster is uitvoerbaar met een witte of een zwarte achtergrond. In het daarvoor bestemde meerkeuzemenu maak jij de keuze. Bij de witte achtergrond is het notitieblaadje met thank you aanwezig en bij de zwarte achtergrond een duim.

Deze poster is een persoonlijk en prachtig afscheidscadeau voor de juf na een bijzonder leerzaam schooljaar. Ook is er deze poster voor de meester. Zie hiervoor HIER.

De poster is leverbaar in 6 formaten en wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit posterpapier.

Bij iedere poster is er de mogelijkheid om een trendy posterhanger erbij te bestellen. Deze stoere industriële uitvoering van de posterhanger bestaat uit een houten bovenstuk en onderstuk en een leder koord en is leverbaar voor het formaat A4, A3 en A2 en is eenvoudig te selecteren via het keuzemenu. De bestelde poster kan gemonteerd worden door de vleugelmoeren iets los te draaien, de poster er in te steken en de vleugelmoeren weer vast te draaien. Het lederen koord, leverbaar in 2 kleuren kan aan de bovenzijde bevestigd worden.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss