-20%

Vorige Artikel 30 van 60 Volgende

Houten hart sleutelhanger met eigen tekst

€ 3,95 € 3,16 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Geef iemand die  het verdient deze prachtige houten sleutelhanger in de vorm van een hart. Voorzien van een tekst naar keuze.

 

Deze prachtige sleutelhanger is bestemd voor iemand de je heel graag mag of wil bedanken voor een bewezen dienst. Het kan bijvoorbeeld je geliefde zijn, je juf of meester of iemand die je wil bedanken voor de prachtige vriendschap die jullie hebben.

Het betreft een  houten hart met daaraan een hanger van een cognac lederen koord. Als extra accent heeft deze hanger een leuke kraal aan het uiteinde van het koord. Op het hart is ruimte voor een tekst naar eigen keuze. Deze tekst geef je door in het daarvoor bestemde open veld. Deze tekst wordt er door ons door middel van stempeltechniek met de vrije hand opgezet. Er is op het  hart ruimte voor maximaal 20 tekens. Tegen een kleine meerprijs kan op de achterzijde ook een tekst gestempeld worden met een maximum van 20 tekens. Enkel letters, een uitroepteken, komma of punt zijn mogelijk op de  voor- of achterzijde van het hart.

Een mooie decoratie betreft deze sleutelhanger welke met de grootste zorg vanuit onze zijde wordt voorzien van een tekst naar keuze. 

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss