Vorige Artikel 17 van 44 Volgende

Zakje vol geluk - Klein met 5x geluk

€ 4,95 (inclusief 21% btw)

Schenk een dierbare een zakje vol geluk. Bestaande uit 5 houten hartjes voorzien van eigen geluksmomentjes die u wenst voor hem of haar.

 

Wilt u iemand verrassen met een prachtig en origineel cadeau? Kies dan voor een zakje vol geluk. Een prachtig geschenkzakje waarin 5 houten hartjes zijn verborgen. Op elk van de 5 houten hartjes staat een wens of groet welke u graag overbrengt aan hem of haar voor wie het zakje bestemd is.

Door middel van stempelen worden de door u opgegeven teksten met de hand op de houten hartjes geplaatst. De letters worden op een speelse manier geplaatst en elk hartje kan een tekst bevatten van tussen de 0 en circa 12 tekens. Het hartje kan wel een uitroepteken of komma bevatten, echter geen vraagteken of cijfer.

Op deze manier geeft u een hip geschenktasje (waarvan de aanwezige opdruk bijvoorbeeld sterren of hartjes assorti geleverd worden) met daarin 5 houten hartjes welke voorzien worden van bijvoorbeeld 5 complimentjes aan de persoon. Maar net welke teksten u zelf wenst plaatsen wij voor u op deze hartjes. Op de foto's ziet u circa 10 voorbeelden.

Ook leuk om bijvoorbeeld een aankondiging te doen dat u zwanger bent, door op ieder van de 5 hartjes een woordje of paar woorden te plaatsen. De hartjes achter elkaar vormen dan de boodschap welke u over wilt brengen. Hebben jullie samen trouwplannen dan is het natuurlijk ook leuk om via deze hartjes de aankondiging te doen.

Voor aan de buitenzijde van het zakje kunt u eveneens kiezen uit een aantal prachtige opties:
-Het plaatsen van een tekst naar keuze op de voorzijde van het zakje. Dit wordt weergegeven in het lettertype welke ook op het voorbeeld is aangegeven.
-Een prachtig label met gestempelde tekst hangend aan het koordje van het zakje.
-Een prachtig label met geschreven tekst hangend aan het koordje van het zakje.
-Een leeg label zonder tekst hangend aan het koordje van het zakje. Deze kunt u zelf beschrijven.

Voorbeelden van teksten voor op de voorzijde van het zakje zouden kunnen zijn:
-Zakje vol geluk
-Gelukszakje voor ...
-....Speciaal voor jou
-Wil je een geheimpje weten?
-Zal ik je eens wat vertellen?
-Ik wil je wat vragen
-Omdat ik van je hou!
-Ronald & Saskia 23-06-19

Zoals u ziet zijn hier combinaties van letters en cijfers wel mogelijk.

Wij zorgen ervoor dat dit prachtige zakje vol geluk op een fraaie manier verpakt wordt zodat u het direct kunt geven aan degene waarvoor dit gelukszakje bedoeld is. Bent u op zoek naar meer hartjes in het zakje voor geluk dan kunt u ook het item bestellen bestaande uit 10 of meer hartjes.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss