-20%

Vorige Artikel 28 van 52 Volgende

Dobbelsteen met 6 eigen teksten in gelukszakje

€ 4,95 € 3,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Dobbelsteen met op elk van de zes zijden een eigen tekst. Deze wordt verpakt in een gelukszakje met eveneens een eigen tekst.

 

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje en geef je het liefste iets wat persoonlijk is door bijvoorbeeld gepersonaliseerde teksten dan ben je met dit item aan het juiste adres.

Als geschenkverpakking nemen we een prachtig gelukszakje. Deze wordt voorzien van een eigen tekst welke op de voorzijde van het zakje gedrukt wordt of een eigen tekst welke geschreven of gestempeld kan worden op een label hetgeen aan het zakje gehangen zal worden. Deze keuzes geeft men door in de daarvoor bestemde menu's. Mocht men gekozen hebben voor een opdruk op het zakje en het is voor de productie niet mogelijk om op het zakje te drukken doordat de tekst te complex is of het materiaal er niet voor leent wordt er automatisch gekozen voor een gestempelde tekst op het label.

In het zakje zit een dobbelsteen verpakt welke gemaakt is van hout en waarbij er op ieder van de zes zijden ruimte is voor een eigen tekst. Welliswaar een kort statement, trefwoord, naam of combinatie van korte woordjes daar natuurlijk de ruimte beperkt is op iedere zijde. Er is op ieder van de 6 zijden ruimte voor maximaal 8 karakters. Dit zal bij de (bijna) maximale aantal tekens gesplitst worden in 2 regels. Enkel letters, een uitroepteken, een komma of punt zijn mogelijk. De dobbelsteen wordt assorti geleverd in een formaat van 2,5 tot 3,0 cm doorsnede.

Voor ieder van de 6 te kiezen woordjes / teksten kan het daarvoor bestemde open veld gebruikt worden.

Een leuk en origineel geschenkpassend bij diverse uiteenlopende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of om je geliefde te verrassen. Voorzie het van leuke teksten voor de juf of geef het als cadeau aan papa op vaderdag.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss