Navigatie
Vorige Artikel 14 van 28 Volgende

Emmertje met eigen tekst en bloembol - juf / meester

Artikelnummer: BLOEMEMM
€ 4,95 (inclusief 21% btw)

Metalen emmertje voorzien van eigen tekst. Daarin komt een verpakte bloembol met persoonlijk label. Een leuk geschenk voor juf of meester.

Zoek je aan het eind van het schooljaar een leuk geschenkje dat je zoon of dochter kan geven aan de juf of meester dan bent u met dit item aan het juiste adres. Jouw zoon of dochter is waarschijnlijk enorm gegroeid door het lesgeven van zijn of haar juf of meester. Je zoon of dochter is weer een stuk slimmer geworden en is klaar voor de volgende klas.

Het geschenkje bestaat uit een metalen emmertje met keuze uit vier verschillende kleuren.. De kleur kies je in het daarvoor bestemde open veld. Op het emmertje kunnen twee regels tekst zoals je bij de voorbeelden kunt zien. Voor iedere regel zijn 14 letters mogelijk. In het voorbeeld zie je bij het ene model op de eerste regel: Bedankt Juf. Op de tweede regel staat X, Fleur. Deze teksten geef je in in de daarvoor bestemde open velden.

In het emmertje komt het kleine cadeautje voor de juf bestaande uit een prachtige grote bloembol, te weten van een gladiool. Deze verpakken we natuurlijk mooi in folie tezamen met een hoopje potgrond. Het cadeautje binden we samen met een grof touwtje of met een zwart lint. Welke u kiest geeft u aan in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu. 

Aan de verpakte bloembol hangen we een label waarbij je zelf een tekst kunt opgeven voor op het label. De tekst kan geschreven worden, bestempeld worden of het label kan leeg gelaten worden zodat je er zelf iets op kunt schrijven. Al deze keuzes maak je in de menu's.

Een leuk geschenk voor de juf of meester die het hele jaar voor je zoon of dochter klaar heeft gestaan. Door de juf of meester is hij of zij gegroeid en krijgt de juf nu een leuk plantje om te laten groeien.

In verband met het zijn van een seizoensartikel kan het zijn dat in plaats van een bloembol de verpakking wordt voorzien van meerdere bloemzaadjes. Meerdere leuke bloemen verpakt in een schattig emmertje.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss