-20%

Vorige Artikel 18 van 52 Volgende

Thank you met eigen tekst - Poster

Levertijd & Verzendkosten: POSTHANKEIGEN
€ 11,95 € 9,56 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Wil je iemand persoonlijk bedanken en dat graag groot uitmeten spreekwoordelijk gezegd. Zeg het met de thank you poster voorzien van eigen tekst.

Op deze poster staat in een groot stoer handschrift de tekst Thank you met daarbij de mogelijkheid voor een eigen tekst. Leuk om bijvoorbeeld die ene lieve juf of meester van uw zoon of dochter te bedanken voor het prachtige schooljaar. Heeft iemand u uit de brand geholpen bij een belangrijke opdracht, ook dan verdiet hij of zij vast een grote "Thank You".

In het daarvoor bestemde open veld kunt u aangeven welke tekst u wenst. Deze tekst wordt ook in een hip lettertype weergegeven. Het idee voor deze bijzondere poster met eigen tekst kwam nadat iemand aangaf dat hij of zij er graag zelf iets bij wilde zetten. Dat kan natuurlijk ook wij verzorgen de puntjes zodat u zelf de  tekst er op kan schrijven. Aan u de keuze. Wat u invult in het open veld gaan wij voor u verzorgen.

De afbeelding wordt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit posterpapier en de keuze wordt gegeven uit 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

 

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss