Vorige Artikel 7 van 12 Volgende

Kapstok honden met naam / namen

Artikelnummer: KAPHOND
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Vrolijke kapstok speciaal voor de hondenbezitters. Iedere hond krijgt zijn eigen kaptok met deze vrolijke muurdecoratie voorzien van zijn/haar naam.

Natuurlijk verdient ook de trouwe viervoeter in huis zijn eigen kaptok. Aan deze kaptok kunt u bijvoorbeeld de hondenriem hangen. In een design van een houten huisje hebben we meerdere varianten waar u uit kunt kiezen.

Voor het formaat kunt u kiezen uit 2 huisjes. Eén model met nokhoogte 16,0 cm en één met een nokhoogte van 17,5 cm. De huisjes krijgen een kleur naar wens uit het keuzemenu.

Bij het model 16,0 cm kan er 1 haak aan bevestigd worden voor de hondenriem met daarboven een afbeelding van een hondenpoot waarin de naam van uw hond wordt uitgespaard. U kunt zelfs twee namen in de hondenpoot laten zetten of twee hondenpoten met in elk 1 naam. De kleur van de hondenpoot bepaalt u in het daarvoor bestemde keuzemenu.

Bij het model 17,0 cm kunnen er 1 of 2 haken aan bevestigd worden. Voor een tweede haak geldt een kleine meerprijs. Voor wat betreft de afbeelding van de hondenpoot en welke namen erin kunnen verwijzen we naar bovenstaande uitleg bij het model 16,0 cm. Ook hiervoor kunt u de kleur van de hondenpoot kiezen uit het keuzemenu.

De haak of haken aan de voorzijde worden bij bestelling los erbij geleverd. Hierdoor kunnen de verzendkosten op 1,95 euro gehouden worden. Indien u de haak of haken op de voorzijde gemonteerd erbij geleverd wilt hebben kiest u in het daarvoor bestemde keuzemenu voor pakketverzending. Dit geeft een meerprijs van 4,00 euro.

Bij de huisjes heeft u de keuze om er een ophanghaakje voor de achterzijde bijgeleverd te krijgen. Het is echter vrij aan u en afhankelijk van de formaat hondenriem en de aantal attributen wat u aan de haak of haken wenst te hangen of u een ander ophangsysteem verkiest.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss