-20%

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

OMIGA One Minute Game - Summer

Artikelnummer: OMIGASU
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

OMIGA, een legspel voor twee spelers duurt maximaal 1 minuut en vraagt om tactiek, snelheid en een vooruitziende blik.

Als een zwaardgevecht in de middeleeuwen beslist moest worden was er altijd eentje die er uiteindelijk met de overwinning vandoor ging. Het overmeesteren van je tegenstander komt niet alleen voort uit je fysieke kracht, maar ook vanuit je geestelijke bekwaamheid. Het vooruit kunnen kijken naar de volgende zet, de tactiek hebben om je plan tot uitvoering te brengen en de snelheid bezitten om de tegenstander te kunnen overmeesteren. Laat zien dat ook jij met dit spel het duel kan beheersen.

Omiga staat voor OneMInuteGAme en wordt gespeeld door twee spelers met elk 35 witte of 35 zwarte kaarten. De bedoeling is door middel van het neerleggen van aansluitende kaarten de tegenstander te overmeesteren. Met de 3 plaatsingsregels in je achterhoofd moet jij jouw kleur achter de kaarten van de tegenstander zien te krijgen of de overzijde van de tafel te behalen. 

Maar houd goed je tegenstander in de gaten want ook hij zit met hetzelfde doel aan tafel. Je verdedigende en aanvallende acties worden continu op de proef gesteld waarbij snelheid een eerste vereiste is. Er zijn geen beurten, iedereen speelt gelijk. 

Een legspel dat bruist van de energie en het beste in je naar boven laat komen. Omiga kan altijd en overal gespeeld worden en is ideaal om concentratie en behendigheid te testen. Een avondje gezellig borrellen kan nooit meer gepaard gaan zonder een spelletje Omiga. Ideaal om in het café elkaar even uit te dagen of de tijd te doden in de wachtruimte. Een perfect kado om iemand te geven die op zoek is naar die one minute of fame, it's the game, it's Omiga.

Omiga wordt geleverd in een prachtige zwarte box bestaande uit 35 witte kaarten en 35 zwarte kaarten. Er is een classic edition en een summer edition. Bij deze optie bestelt u een Summer Edition.

Het spel is gemakkelijk mee te nemen op vakantie, naar het café, naar kantoor, naar het strand etc en is voorzien van een Nederlandstalige beschrijving. Wilt u nu al graag enkele inspirerende filmpjes en speluitleg van Omiga vernemen neem dan eens een kijkje naar: https://www.kickstarter.com/projects/1476985722/omiga-the-one-minute-game

 

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss