-15%

Vorige Artikel 98 van 251 Volgende

Vier elk klavertje - Poster

€ 9,95 € 8,46 (inclusief 21% btw)

Geniet van het leven en vier elk klavertje. Deze poster is een must voor het oog en is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Ben  je  op zoek naar geluk maar is het moeilijk te vinden. Kijk eens om je heen wat je allemaal bezit. De vrienden en familie zijn het allerbelangrijkste, met andere woorden vier elk klavertje.

Op deze poster staat een prachtige achtergrond van klavertjes met op de voorgrond de tekst vier elk klavertje. Leuk om  aan iemand cadeau te geven die je heel veel geluk en plezier toewenst.

De poster is leverbaar op de hoogste kwaliteit posterpapier en kan gedrukt worden in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss