-20%

Vorige Artikel 124 van 128 Volgende

Jij Ik Wij - Trouwposter

€ 11,95 € 9,56 (inclusief 21% btw)

Poster met daarin de namen jij ik en wij in een moderne stijl. Daaronder komen de twee namen van geliefden plus een datum naar keuze, bijvoorbeeld de trouwdatum.  Leverbaar in 6 formaten.

Ben je op zoek naar een prachtige poster voor een verliefd, verloofd of getrouwd stel dan ben je bij deze poster aan het perfecte adres. Op deze poster staat de samensmelting jij, ik en wij. Wij is hierbij voorzien van een rood hartje.

Onder deze 3 woordjes komen de beide voornamen van het verliefde, verloofde of getrouwde  stelletje te staan met daaronder een datum naar keuze. Zowel de namen als de datum vul je in de daarvoor bestemde open velden in.

De poster wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit posterpapier en is leverbaar in maar liefst 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss