Vorige Artikel 13 van 157 Volgende

Klein wonder Groot geluk - Poster jongen

€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Stoere geboorteposter voorzien van alle geboortedata van een pasgeboren jongen. Daaronder de tekst Klein wonder Groot geluk. Poster is leverbaar in 6 formaten.

Ouders zijn bijzonder trots op hun kinderen en dat zien ze graag terug in cadeau's die ze zichzelf hebben gegeven of die ze krijgen als vrienden en familie op kraamvisite komen. Deze geboorteposter is daar een perfect voorbeeld van en uitermate geschikt als kraamcadeau.

Indien er een jongen geboren wordt dan plaatsen we een mintgroene achtergrond met aan de linkerzijde de geboortgegevens. Bestaande uit de voor- en achternaam, de geboortedatum, het geboortegewicht, de geboortelengte en het  tijdstip van geboorte. Al deze data kan ingevoerd worden in de daarvoor bestemde open velden. 

Aan de rechterzijde plaatsen we standaard de tekst Klein wonder Groot geluk.

De poster kan geleverd worden in 6 fomaten. De print wordt uitgevoerd op hoogwaardige kwaliteit posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

 

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss