Vorige Artikel 10 van 36 Volgende

Favoriete voetbalclub - Plattegrond

€ 29,95 (inclusief 21% btw)

Een plattegrond van het stadion van je favoriete voetbalclub op posterformaat. Door middel van een gedetailleerde lijntekening zetten we de gekozen club centraal op deze poster. Te voorzien van een tekst naar keuze.

Ken je iemand die helemaal idolaat is van een bepaalde voetbalclub of evenement dan hebben we nu een prachtig cadeau voor hem of haar. Op posterformaat geven we het aangegeven stadion weer te midden van de plattegrond waar deze zich bevindt in de stad. Het stadion krijgt een dikkere belijning waardoor deze nog meer centraal staat op de poster en opvalt. De omgeving van het stadion wordt straatje voor straatje weergegeven rondom het betreffende stadion.

Iedere locatie ter wereld is mogelijk. Niet enkel een voetbalstadion maar ook een stadion van de NBA, een concertzaal, een congreszaal, een bedrijfspand etc etc is allemaal mogelijk om uit te lichten op deze prachtige poster. In het daarvoor bestemde open veld kun je de locatie vermelden. Mochten we ten aanzien van de locatie meer info nodig hebben dan zullen we hiervoor voorafgaand contact met je opnemen alvorens de proef ter goedkeuring jouw kant op zal komen.

Aan de onderzijde van de poster is in een modern lettertype ruimte voor 2 regels tekst. Deze beide regels kun je invoeren in de daarvoor bestemde open velden. De bovenste regel wordt groter weergegeven dan de onderste regel en bij de onderste regel worden aan de linkerzijde en rechterzijde dunne streepjes geplaatst. Zie hiervoor ook het voorbeeld.

In het keuzemenu kun je kiezen voor een zwarte of een witte achtergrond. Kies je voor:
-Een witte achtergrond, dan worden het object en de omliggende wegen weergegeven in een zwarte lijn.
-Een zwarte achtergrond, dan wordt het object in een witte lijn weergegeven en de omliggende wegen in een lichtgrijze lijn.

Na het plaatsen van je bestelling gaat onze ontwerper voor je aan de slag. Als hij klaar is zal de digitale proef van de uiteindelijke poster ter goedkeuring aan je worden toegezonden. Nadat we het akkoord hebben ontvangen zijn er geen wijzigingen meer mogelijk en wordt de poster ingepland voor productie en verzending.

Deze unieke poster is leverbaar in maar liefst 6 verschillende formaten. De print vindt plaats op hoogwaardige kwaliteit posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss