Vorige Artikel 2 van 18 Volgende

It's the most wonderful - Poster Kerst

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige poster voor de kerstdagen met de toepasselijke tekst It's the most wonderful time of the year. Deze poster verdient een mooie plek in huis op één van de zes verkrijgbare formaten.

Met kerstmis wil je natuurlijk de sfeer in huis halen. Vaak hebben we de kerstboom, leuke kaarsjes, de kerststal en leuke beeldjes en sterren die de kamer een mooi passend decor geven. Ga nu eens voor een mooie poster aan de muur. Een poster die de gezelligheid binnenbrengt met een mooie spreuk.

Op deze poster staat de toepasselijke tekst It's the most wonderful time of the year. Een prachtige tekst toepasselijke voor de laatste weken van het jaar, zo ronde de kerstdagen. Deze poster wordt naast de tekst opgesierd met prachtige sterretjes en vlokjes en natuurlijk een sterretje onderaan de tekst.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss