Vorige Artikel 4 van 18 Volgende

Baby it's cold - Poster Kerst

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Breng een lekkere sfeer in huis met deze vrolijke poster. De tekst baby it's cold outside spreekt voor zich en vraagt om een mooie plaats in huis. Leverbaar in 6 formaten.

Met de komst van de winter en met het einde van het jaar in zicht komen ook de gezellig donkere avonden weer aan de beurt. Koud buiten, sfeertje binnen. Vrolijk de kamer op met een prachtige poster zoals deze. 

Deze sierlijke poster heeft de tekst Baby it's cold outside. Natuurlijk in vrolijke kleuren en het symbool van een warm drankje geeft de poster een fijn aangezicht.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss