Vorige Artikel 87 van 87 Volgende

Merry X-Mas - Poster Kerst

€ 12,95 (inclusief 21% btw)

Poster met een duidelijke boodschap, Merry X-Mas. Een trendy weergave op de poster die een mooie plaats in huis verdient in de laatste weken van het jaar. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Ben je op zoek naar een mooie poster voor aan de muur dan komt deze vast in aanmerking. Een prachtige poster vol met sneeuwvlokken en centraal gelegen een mooie tekst te weten Merry X-Mas. Deze poster voor rondom de kerstdagen verdient een mooie plek in huis. Ook leuk om in plaats van een kerstkaartje eens een mooie poster cadeau te geven.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss