Vorige Artikel 144 van 163 Volgende

Diertjes op poster - Mijn vriendjes

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Leuke poster voor de kinderen met daarop 9 diertjes op een speelse wijze afgebeeld. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Is je zoon of dochter helemaal weg van dieren dan is deze dierenposter een uitstekend cadeau. Hang hem op zijn of haar kamer en kijk of hij of zij alle diertjes herkent. Zijn zijn in abstracte figuren aangegeven maar hebben steeds wel bepaalde kenmerken waardoor ze voor een ieder herkenbaar zouden moeten zijn. De plaatjes worden door de kleurrijke vlakken een vrolijk geheel.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk en zijn leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss