Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

Pietenpet + Kerstmuts met naam voor €5

Artikelnummer: set
€ 6,95 (inclusief btw)

Een pietenpetje en een kerstmuts voorzien van een naam naar keuze voor €5. Voor de pietenpet is er keuze uit 3 kleuren.

Voor de aankomende feestdagen is het leuk als je zoon of dochter helemaal in stijl gekleed gaat. Althans op hun hoofdjes dan. Deze set voor de actieprijs van €5 bestaat uit een pietenpetje en een kerstmuts met een naam naar keuze.

Op beide items kan een naam naar keuze gedrukt worden, deze kunnen ingevoerd worden in de daarvoor bestemde open velden. Ook kan er per item gekozen worden uit een tal van drukkleuren. Hierbij staan ook glitterkleuren waarvoor een kleine meerprijs geldt. Door de enorme drukte kan het zijn dat een bepaalde kleur pietenpetje niet voorradig is. Mocht dit het geval zijn met een roze gekozen pietenpet dan wordt hiervoor de rode of paarse editie geleverd. Mocht dit het geval zijn met een gekozen blauwe pietenpet dan wordt hiervoor groen of rood geleverd. De uitvoering van het pietenpetjes wordt assorti geleverd.

Voor de pietenmutsjes kan er gekozen worden uit een roze, rood of blauw petje en bij de kerstmuts kan er gekozen worden voor twee verschillende lettertypes van de naam en kan er ook gekozen worden voor leuke symbooltjes naast de naam. Dit alles is te kiezen in de diverse meerkeuzemenu's.

Een leuk setje om cadeau te geven aan uw (klein)kinderen of als u zelf graag gepast gekleed gaat met de feestdagen kunt u natuurlijk ook uw eigen naam op de mutsjes laten drukken.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss