-15%

Vorige Artikel 5 van 15 Volgende

Raamsticker Welkom Sint en Piet - Trein

€ 9,95 € 8,46 (inclusief btw)

Versier de woonkamer met deze prachtige raamstickers met de stoomtrein van Sinterklaas. De tekst in de wolken is welkom sint en piet.

Als we met z'n allen de intocht van Sinterklaas hebben gezien dan weten we wat ons te doen staat. Heel veel liedjes gaan zingen, onze schoen zetten en een hele mooie tekening maken. Maar vergeet ook zeker niet je huis mooi te versieren. Misschien wel met een prachtige raamsticker. Zo valt het iedereen goed op dat jij een grote fan bent van Sint en Piet.

Met deze raamsticker hebben we een prachtig stukje decoratie voor op de ramen die u wilt gaan versieren. De raamsticker is verkrijgbaar in 2 materialen. Te weten de vinyl versie en de statische raamsticker. Bij de keuze voor een statische raamsticker kunnen deze stickers na 5 december weer van het raam gehaald worden en volgend jaar opnieuw gebruikt worden. 

De raamstickers worden aangeboden in een gespiegelde (buiten leesbaar) en niet-gespiegelde (binnen leesbaar) optie. in de kleuren zwart en wit. Mocht men by de vinyl versie een andere kleur raamsticker wensen dan is dit op aanvraag. Hiervoor kunt u voorafgaand aan uw bestelling contact opnemen via info@kjekk.nl

Bij iedere bestelling van raamstickers leveren we er een duidelijke werkinstructie bij.

Bij deze versie van de raamsticker heeft u de keuze uit twee afmetingen. Te weten van 20 x 50 cm of van 30 x 75 cm. Deze maten komen tot stand indien de opstelling aangehouden wordt zoals afgebeeld op de foto. Natuurlijk kunt u de huisjes en pietjes verder uit elkaar zetten of omwisselen indien gewenst.

Voor een meerprijs kunt u de andere editie van de raamsticker (met huisjes, pieten, een boom etc) of deze gelijke versie erbij bestellen tegen een gunstige prijs. Leuk om de raamsticker uit te breiden of iemand anders deze cadeau te geven.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss