Vorige Artikel 2 van 5 Volgende

Kraskaart Kerst - Klassiek

€ 2,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Onthul jullie aanstaand huwelijk of een zwangerschap met deze originele kraskaarten in kerstsfeer. In klassieke stijl met de onthulling onder de kraslaag in de vorm van een hart.

Een bijzondere kraskaart waarbij het krasgedeelte bestaat uit een hart. Onder het hart vermelden we je gewenste onthulling, vraag of andere dringende boodschap welke je over wilt brengen. Bijvoorbeeld dat jullie jullie aanstaand huwelijk willen aankondigen aan de (schoon)ouders of dat jullie bekend willen maken dat jullie zwanger zijn.

Aan de bovenzijde van de kraskaart kunt u eveneens een korte titel laten plaatsen. De gewenste tekst wordt in een sierlijk lettertype gedrukt tussen de twee sneeuwvlokken. Hier kunt u bijvoorbeeld de volgende tekst laten plaatsen: We hebben een nieuwtje! of wil je ons geheimpje weten. de totale look van de kaart doet je denken aan de natuur en zal door iedereen met een glimlach worden ontvangen.

Vul de beide teksten in in de daarvoor bestemde open velden. Wij noteren deze op de kraskaart en voorzien de tekst als titel en de mededeling in het hart onder een kraslaag. De kaart maken we af met afgeronde hoeken en klaar is de prachtige kaart voor onthulling.

Voor het materiaal van de kaart gebruiken we linnen karton. 

Voorbeelden voor aan de bovenzijde van de kaart:
-Winactie
-Psst ik wil je wat vragen
-Mag ik je wat vragen?
-Ik moet je iets zeggen
-Ik heb een nieuwtje
-Verrassing!
-Ik heb een geheimpje
-Wil je een geheimpje horen?

Voorbeelden voor onder de harten kraslaag:
-Je wordt oma
-Je wordt opa
-Jullie worden opa & oma
-Wij zijn zwanger
-Ik ben zwanger
-Wil je met me trouwen?
-We gaan trouwen
-Wil je onze ceremoniemeester zijn?
-Wil je mijn getuige zijn?
-Wil je mijn peter zijn?
-Wil je mijn meter zijn?

Deze kraskaart wordt vanuit Kjekk.nl op een bijzonder manier samengesteld op luxe materiaal. Door deze wijze blijft de kaart een prachtige herinnering om in te lijsten of te bewaren.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss