Vorige Artikel 17 van 135 Volgende

Gratis complimentjes - Poster v.a. A5 formaat

Artikelnummer: POSCOMPLI
€ 7,95 (inclusief 21% btw)

De gratis complimenten poster. Aan de onderzijde zitten 18 strookjes met leuke complimenten. Poster is leverbaar vanaf A5 formaat.

Ben  je op zoek naar een origineel cadeau dan is deze complimenten poster een ware musthave. Leuk om cadeau te geven met een bijzondere feestdag of  gebeurtenis. Aan de onderzijde van de poster worden 18 leuke complimenten geplaatst op strookjes. Deze kun je eraf scheuren en aan iemand geven. Leuk om bijvoorbeeld te geven aan iemand die een opkikkertje nodig heeft of om bij iemand in de  broodtrommel te stoppen.

Een paar leuke complimenten die er tussen zitten zijn:
- You make my day!
- Ik hou van jou!
- Je laat me lachen!
- Je straalt helemaal!

Je hebt in het daarvoor bestemde keuzemenu de keuze om de strookjes alvast in te laten knippen zodat ze enkel aan de bovenzijde eraf gescheurd hoeven te worden. Je kunt er ook voor kiezen de poster in zijn geheel te laten zoals hij is en zelf te kiezen voor het knippen van de strookjes.

Mocht je 18 eigen complimentjes willen laten drukken op de strookjes of een hele eigen strokenposter willen laten ontwerpen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem voorafgaand aan de bestelling even contact met ons op voor de juist informatie. Dit kan via het contactformulier of via info@kjekk.nl

De poster is leverbaar in 7 formaten, beginnend met A5  formaat. De poster wordt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss