Vorige Artikel 80 van 233 Volgende

Hakuna Matata - Poster

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Poster met de tekst Hakuna Matata. Een prachtige feel good tekstposter welke leverbaar is in 6 formaten.

We kennen de tekst Hakuna Matata allemaal uit de film. Net als onze kinderen hebben ook wij mee zitten zingen met het liedje waarin deze tekst voorkomt. 
De tekst wordt op een leuke wijze weergegeven en geeft je een vrolijk gevoel van binnen. Het hartje om de tekst heen is de finishing touch.

Weergegeven op posterformaat is dit een leuke quote om op posterformaat (keuze uit 6 formaten) op een centrale plaats in huis.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss