Vorige Artikel 18 van 135 Volgende

Welcome into our house - Poster

€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Stoere poster met de tekst welcome into our house. Daaronder staat een huisje afgebeeld met omgeving met daaronder de coördinaten van je eigen woning. Te leveren in 6 formaten.

Ben je op zoek naar een mooie poster voor bij de entree of ben je net verhuis dan ben je op zoek naar iets leuks dat ruimte opvrolijkt. Deze statige poster heeft dat in zich en bevat ook nog een persoonlijk tintje.

Op de poster komt in een stoere tekst te staat welcome into our house. Daaronder komt een huisje met berm te staan. Onder deze plantjes komen de exacte coördinaten te staan van een woning naar keuze. Hiervoor geef je het adres of de beschikbare coördinaten door in het daarvoor bestemde open veld.  Wij verwerken dit vervolgens in deze leuke poster.

Ook is dit een perfect housewarming cadeau voor de nieuwe eigenaren.

Deze poster met de mogelijkheid tot 6 formaten wordt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit posterpapier. 

Bij iedere poster is er de mogelijkheid er een posterhanger bij te bestellen welke bestemd is voor diverse formaten. Er is een posterhanger verkrijgbaar voor A4 en 20x30 cm formaat, een posterhanger voor A3 en 30x40 cm formaat, een posterhanger voor A2 formaat en een posterhanger voor het grootst te leveren A1 formaat. Iedere posterhanger wordt geleverd met een zwart of cognac-gekleurd ophangkoord. De posterhanger wordt los van de poster geleverd om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. De posterhanger is door het losdraaien van de vleugelmoeren eenvoudig te bevestigen aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss