Vorige Artikel 14 van 73 Volgende

Boomschijf hanger met eigen tekst

€ 2,95 (inclusief 21% btw)

Boomschijf met koord om op te hangen. Deze schijf wordt door middel van stempelen voorzien van een tekst naar keuze. Een natuurlijk object voor bij geboorte of huwelijk.

Ben je op zoek naar originele items in het thema geboorte of huwelijk dan is deze hanger een prachtig idee. Een echte boomschijf  wordt voorzien van een ophangsysteem. Op deze schijf kunnen we aan de voorzijde een tekst naar keuze stempelen. 

In het daarvoor bestemde open veld kan een tekst ingevoerd worden met een maximum van circa 15 tot 17 letters. Je kunt hier een naam of namen op terug laten komen of een leuke vraag stellen of onthulling aankondigen. Iedere letter zal zoals in het voorbeeld te zien is dezelfde lettergrootte zijn. Leuke voorbeelden voor op de boomschijf zijn:

-Ik hou van jou
-(naam) ik hou van jou
-love you
-wil je met me trouwen
-ik heb je lief
-vrolijk kerstfeest
-merry christmas
-happy xmas 
-gelukkig nieuwjaar
-(naam) en (naam)
-(naam) (hartje) (naam)
-(naam) (sterretje)
-love you forever
-wij zijn zwanger
-wij gaan trouwen

De tekst wordt er door middel van stempeltechniek opgezet. Nummers en leestekens zijn helaas niet mogelijk om te stempelen en zullen met de inkt erbij geschreven worden. Eventueel kan er wel gekozen worden voor een hartje of een sterretje Dit neemt dezelfde ruimte in beslag als 1 letter. Daar de boomschijf echte natuurlijke producten zijn is iedere boomschijf anders, ook in formaat. Natuurlijk zullen ze niet te klein of te groot zijn, maar weet dat het een natuurproduct betreft.
 

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss