Vorige Artikel 13 van 135 Volgende

Namen in blokken Poster

€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Poster voorzien van zwart gekleurde blokken waarin de namen uit het gezin komen te staan van links naar rechts lezend. Een stukje kunst leverbaar in 6 formaten.

Met de komst van de scrabble posters zijn we zeer creatief in het vinden van nieuwe en leuke manieren om posters in te delen. Klanten geven vaak de voorkeur voor een gepersonaliseerde poster en daarbij dachten we nu een prachtig stukje kunst ontworpen te hebben. De namen in blokken poster

De poster wordt voorzien van zwarte blokken welke op gelijke afstand van elkaar staan. Hierin worden in een duidelijk modern lettertype de gewenste namen vermeld. Deze zijn van links naar rechts, steeds de volgende regel opvolgend, leesbaar. In het begin is dit wellicht een beetje een puzzel maar toch is het opvallend leuk daar iedere andere comninatie van namen weer anders oogt. 

We creëeren bij deze poster ruimte voor de leesbaarheid door spaties te gebruiken door het inzetten van lege zwarte blokken en blokken voorzien van een hart.  

Na het plaatsen van uw bestelling gaat de ontwerper aan de slag en zal de blokken verdelen in een veld van bijvoorbeeld 4 x 6 blokken zoals in het voorbeeld of 3 x 3 of 3 x 5. Iedere combinatie met het plaatsen van namen zal door de ontwerper onderzocht worden. Indien hij één of meerdere ontwerpen klaar heeft zal hij deze aan u toesturen ter goedkeuring. Na uw akkoord zal de poster in productie genomen worden. Een waar stukje kunst op posterformaat.

LET OP: De volgorder van namen die u doorgeeft in het daarvoor bestemde open veld wordt ook aangehouden op de poster. Hierin kan bij het aanbieden van de proef niets meer gewijzigd worden.

De poster is leverbaar in 6 formaten. Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere poster is er de mogelijkheid om een trendy posterhanger erbij te bestellen. Deze stoere industriële uitvoering van de posterhanger bestaat uit een houten bovenstuk en onderstuk en een leder koord en is leverbaar voor het formaat A4, A3 en A2 en is eenvoudig te selecteren via het keuzemenu. De bestelde poster kan gemonteerd worden door de vleugelmoeren iets los te draaien, de poster er in te steken en de vleugelmoeren weer vast te draaien. Het lederen koord, leverbaar in 2 kleuren kan aan de bovenzijde bevestigd worden.

 

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss