-20%

Vorige Artikel 19 van 43 Volgende

Lijntekening Stad / Dorp naar keuze op A6 - Set van 4

€ 14,95 € 11,96 (inclusief btw)

Set van 4 stuks gedetailleerde plattegrond van je favoriete stad of dorp op A6 formaat.  De plaats wordt uitgevoerd als lijntekening.

Altijd al een groots fan geweest van je geboortedorp, de stad waar je favoriete voetbalclub speelt of de stad waarin je gestudeerd of gewerkt hebt? Nu brengen we de plattegrond van je favoriete stad of dorp ter wereld uit op briefkaartformaat, A6 formaat als set van 4 stuks. Hiermee kun je iemand een leuk kaartje sturen en zelf het huis versieren met een leuk kaartje op het toilet of in de woonkamer aan de muur.

Bij dit artikel kun je zelf aangeven welke stad of welk dorp je uitgevoerd wil hebben op A6 formaat. Je voert eenvoudig in het daarvoor bestemde open veld de plaatsnaam in.

Leuk om kado te geven bij een housewarming of om te geven als verjaardagskado als iemand helemaal dol is op zijn/haar woonplaats / lievelingsstad.

De plattegrond van de stad of het dorp naar wens wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit papier.

U heeft voor deze plattegrond gekozen voor de plattegrond uitgevoerd als gedetaileerde lijntekening. Deze strakke weergave heeft een moderne stijl en is toepasbaar binnen vrijwel ieders interieur.  Er wordt met zorg gekeken naar details op de plattegrond. Onze ontwerper gaat na gedegen vooronderzoek aan de slag met uw favoriete plaats.

U kunt zelf in het daarvoor bestemde veld opgeven welke tekst u in 2 regels onder de plattegrond weergegeven wilt hebben. Voor het lettertype van de door u aangeleverde tekst is er keuze uit 6 uiteenlopende lettertypes. 

Voor de achtergrond kunt u kiezen uit wit of zwart. Bij een witte achtergrond komen de lijnen en tekst in de kleur zwart erop te staan en bij een zwarte achtergrond komen de lijnen en de tekst in het wit erop te staan. U maakt de keuze in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

Na uw bestelling ontvangt u van ons eerst een proef per mail van de kaart. We  willen natuurlijk weten dat we het juiste gebied hebben geselecteerd. Wijzigingen ten aanzien van in of uitzoomen is mogelijk echter heeft de ontwerper  reeds de meest mooie zoom uitgekozen. We willen u juist vragen de goedkeuring te geven voor de tekst, de positie van de tekst en de grootte van de tekst. Indien dit door u is geaccodeerd gaan we over tot het printen, verpakken en verzenden van uw bestelde plattegrond als set van 4 kaarten op A6 formaat.

Bent u wederverkoper,  ook dan kunt u bij ons terecht voor leuke kaartjes in uw webshop of fysieke winkel. We leggen het u graag uit en willen u vragen voorafgaand aan het plaatsen van uw bestelling contact op te nemen via info@kjekk.nl

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss