Vorige Artikel 5 van 135 Volgende

Twee kussende mensen - Poster met namen en datum

€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige lijntekening van twee kussende mensen waarbij ruimte is voor twee namen en een datum. Leverbaar in 6 formaten.

Bijzondere poster waarbij een lijntekening twee zoenende mensen weergeeft. De warmte die deze poster uitstraalt wordt persoonlijk gemaakt door de toevoeging van twee namen en een datum naar keuze. Deze worden in een sierletter weergegeven.

De betreffende voornamen en de datum kun je ingeven in de daarvoor bestemde open velden. Laat je één of meerdere velden hiervan leeg dan zal deze data niet weergegeven worden op de poster. Hetgeen begrijpelijk is daar de lijntekening van de twee personen al bijzonder mooi is.

De poster wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit posterpapier en is leverbaar in maar liefst 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss