Vorige Artikel 12 van 135 Volgende

Familie poster met namen - Family

€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Poster voor het hele gezin voorzien van het woord family waarin alle gezinsleden worden genoemd. Ernaast komt een ballon met de achternaam te staan.

Bijzondere poster waarbij in een wat speels lettertype het woord Family is gedrukt. Deze staat verticaal gedrukt zodat er op een leesbare manier alle namen van het gezin genoemd kunnen worden. Naast deze namen komt een hartjesballon te staan met daarin de achternaam van het gezin. Als totaalplaatje een vrolijke poster voor aan de muur met een speels en toch modern karakter.

De betreffende voornamen en de achternaam kun je ingeven in de daarvoor bestemde open velden. De volgorde die je aangeeft in het open veld voor de voornamen worden ook zo van boven naar onder gedrukt in het woord Family. Laat je één of meerdere velden hiervan leeg dan zal deze data niet weergegeven worden op de poster.

De poster wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit posterpapier en is leverbaar in maar liefst 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss