Vorige Artikel 45 van 233 Volgende

Let's stay in bed - set van 3 Posters

€ 19,95 (inclusief 21% btw)

Een prachtige set van 3 posters die naast elkaar kunnen hangen en de tekst vormen let's stay in bed. Deze set van 3 stuks  is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Zoek je een mooie collectie van posters welke je bijvoorbeeld boven het bed kunt hangen dan is  deze collectie een erg mooie aanwinst. De set bestaat uit 3 hoogwaardige kwalteit posters met in totaliteit de tekst let's stay in bed.

De zin is in een trendy lettertype beschreven.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze is leverbaar in 6 verschillende formaten. Te weten A4, A3, A2, A1, 20x30cm en 30x40cm.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss