Vorige Artikel 4 van 135 Volgende

We Doo - Poster met datum en namen

€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige poster voor het bruidspaar. Te voorzien van de tekst We Doo met erboven de trouwdatum en onder de tekst de beide namen van het bruidspaar. Poster is leverbaar in 6 formaten.

Bijzondere poster waarbij de tekst We Doo op een bijzondere manier is geschreven. Normaliter hoort dit natuurlijk maar 1 "O" te zijn maar door er twee te plaatsen krijgt het gelijk connectie met het bruidspaar, het dienen twee ringen voor te stellen. Op de ene ring komt een hartje en op de andere ring komt een strikje. Daarmee lijkt het gelijk symbool te staan voor man en vrouw plus het lijken ook nog eens twee gezichtjes te zijn, de ene van een bruid en de ander van een bruidegom.

Boven de tekst plaatsen we de trouwdatum voluit in een strakke letter. Onder de tekst komen in een handschrift lettertype de beide namen van het bruidspaar te staan. Deze info vul je in in de daarvoor bestemde open velden. Mocht je één van deze velden leeg laten dan zal daarvoor ook geen tekst op de poster terecht komen.

De poster wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit posterpapier en is leverbaar in maar liefst 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss