Vorige Artikel 8 van 51 Volgende

Katoenen draagtas met naam naar keuze

€ 6,95 (inclusief 21% btw)

Katoenen draagtas met lange hengsels in zwart of wit welke bedrukt wordt met een naam naar keuze. Hiernaast komt een liefdevol hartje te staan.

Zoek je een leuke tas om mee te gaan shoppen, boodschappen te doen of cadeau te geven aan een dierbare om je heen dan is deze katoenen draagtas een heel leuk idee. Op de tas komt een naam naar keuze te staan in een hip lettertype. Naast de naam plaatsen we nog een hartje om het helemaal perfect te maken. De gewenste naam kan ingevoerd worden in het daarvoor bestemde open veld.

Voor de opdruk kan gekozen worden uit vele drukkleuren. Tegen een kleine meerprijs kan de opdruk zelfs in een glitterkleur gedrukt worden.

Leuk om cadeau te geven met een verjaardag of aan jezelf zodat iedereen je goed herkent op straat. Ook zijn deze tassen ideaal voor bijvoorbeeld mee naar school te nemen of boodschappen in te doen.  Voor de  tas heeft u de keuze uit 2 formaten. Standaard bieden we u de grote tas aan met lange hengsels. Deze heeft een afmeting van 38 x 42 cm. De tas heeft lange hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 38 x 42 cm. U kunt voor een lagere prijs in het daarvoor bestemd meerkeuzemenu ook de kleinere uitvoering kiezen. Deze heeft korte hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 22 x  26 cm.

Mocht je een andere kleur voor de tas wensen dan zwart of wit dan kun je dit voorafgaand aan je bestelling altijd even navragen via het contactformulier.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss