Vorige Artikel 11 van 51 Volgende

Katoenen draagtas met tante

€ 6,95 (inclusief 21% btw)

Katoenen draagtas met lange hengsels in zwart of wit welke bedrukt wordt met de naam tante Hiernaast komt een liefdevol hartje te staan.

Zoek je een leuke tas om cadeau te geven aan je tante of de tante van zoon of dochter dan is deze katoenen draagtas een heel leuk idee. Op de tas komt tante te staan in een hip lettertype. Naast de naam tante plaatsen we nog een hartje om het helemaal perfect te maken.

Voor de opdruk kan gekozen worden uit vele drukkleuren. Tegen een kleine meerprijs kan de opdruk zelfs in een glitterkleur gedrukt worden.

Ook zijn deze tassen ideaal om mee te nemen bij een dagje uit of om mee te nemen om boodschappen erin te doen.  Voor de  tas heeft u de keuze uit 2 formaten. Standaard bieden we u de grote tas aan met lange hengsels. Deze heeft een afmeting van 38 x 42 cm. De tas heeft lange hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 38 x 42 cm. U kunt voor een lagere prijs in het daarvoor bestemd meerkeuzemenu ook de kleinere uitvoering kiezen. Deze heeft korte hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 22 x  26 cm.

Mocht je een andere kleur voor de tas wensen dan zwart of wit dan kun je dit voorafgaand aan je bestelling altijd even navragen via het contactformulier.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss