-20%

Vorige Artikel 19 van 46 Volgende

Katoenen draagtas jij bent fanTAStisch

€ 6,95 € 5,56 (inclusief btw)

Katoenen draagtas met lange hengsels in zwart of wit welke bedrukt wordt met de tekst Jij bent fantastisch. Hierbij valt het woordje TAS extra goed op.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om iemand even in het zonnetje te zetten. Iemand te laten weten dat hij of zij fanTAStisch is, geef hem of haar dan deze tas cadeau. Natuurlijk mag je hem zelf ook houden, je bent immers zelf ook geweldig toch? Op de tas komt de tekst te staan jij bent fanTAStisch. Dit wordt weergegeven in een speels lettertype waarbij het woordje TAS extra goed aangeduid wordt in het woord fanTAStisch.

Voor de opdruk kan gekozen worden uit vele drukkleuren. Tegen een kleine meerprijs kan de opdruk zelfs in een glitterkleur gedrukt worden.

Zoals aangegeven is dit een tas welke je met plezier cadeau kunt doen aan iemand die helemaal het einde is. Leuk ook voor een verjaardag of ander bijzonder evenement. Voor de  tas heeft u de keuze uit 2 formaten. Standaard bieden we u de grote tas aan met lange hengsels. Deze heeft een afmeting van 38 x 42 cm. De tas heeft lange hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 38 x 42 cm. U kunt voor een lagere prijs in het daarvoor bestemd meerkeuzemenu ook de kleinere uitvoering kiezen. Deze heeft korte hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 22 x  26 cm.

Mocht je een andere kleur voor de tas wensen dan zwart of wit dan kun je dit voorafgaand aan je bestelling altijd even navragen via het contactformulier.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss