Vorige Artikel 15 van 51 Volgende

Katoenen draagtas Geniet!

€ 6,95 (inclusief 21% btw)

Katoenen draagtas met lange hengsels in zwart of wit welke bedrukt wordt met het bijzondere woord GENIET! Daaronder plaatsen we een liefdevol hartje.

Gaat er iemand met vakantie, met pensioen of even lekker genieten van zijn of haar vrije tijd. Er eens lekker een dagje tussenuit om heerlijk tot rust te komen, dan hebben wij het ideale cadeau wat hem of haar zeker zal verrassen. Op deze tas komt het woord Geniet! te staan. Dit wordt weergegeven in een ruig lettertype met eronder een liefdevol hartje.

Voor de opdruk kan gekozen worden uit vele drukkleuren. Tegen een kleine meerprijs kan de opdruk zelfs in een glitterkleur gedrukt worden.

De tas laat maar even goed weten aan die ander dat hij of zij moet genieten van de dag of komende tijd, want dat zal hij of zij wel verdiend hebben. Voor de  tas heeft u de keuze uit 2 formaten. Standaard bieden we u de grote tas aan met lange hengsels. Deze heeft een afmeting van 38 x 42 cm. De tas heeft lange hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 38 x 42 cm. U kunt voor een lagere prijs in het daarvoor bestemd meerkeuzemenu ook de kleinere uitvoering kiezen. Deze heeft korte hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 22 x  26 cm.

Mocht je een andere kleur voor de tas wensen dan zwart of wit dan kun je dit voorafgaand aan je bestelling altijd even navragen via het contactformulier.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss