-20%

Vorige Artikel 21 van 46 Volgende

Katoenen draagtas Shopping is my workout

€ 6,95 € 5,56 (inclusief btw)

Katoenen draagtas met lange hengsels in zwart of wit welke bedrukt wordt met de tekst shopping is my workout.

Hou jij ook zo van shoppen. Ga je graag naar een grote stad of winkelcentrum om even heerlijk op zoek te gaan naar een nieuw setje kleding, een cadeautje voor je man en een heerlijk geurtje voor als je naar het feest gaat? Deze tas mag niet ontbreken aan je zijde. Op deze tas komt de tekst Shopping is my workout. Deze tekst wordt weergegeven in een ruig lettertype.

Voor de opdruk kan gekozen worden uit vele drukkleuren. Tegen een kleine meerprijs kan de opdruk zelfs in een glitterkleur gedrukt worden.

Ga lekker shoppen en geniet met deze ruige tas aan je zijde. En als je eenmaal thuis bent van het shoppen heb je ook weer aan je workout gedaan. Voor de  tas heeft u de keuze uit 2 formaten. Standaard bieden we u de grote tas aan met lange hengsels. Deze heeft een afmeting van 38 x 42 cm. De tas heeft lange hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 38 x 42 cm. U kunt voor een lagere prijs in het daarvoor bestemd meerkeuzemenu ook de kleinere uitvoering kiezen. Deze heeft korte hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 22 x  26 cm.

Mocht je een andere kleur voor de tas wensen dan zwart of wit dan kun je dit voorafgaand aan je bestelling altijd even navragen via het contactformulier.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss